fredag 30 januari 2015

Äntligen!!!

Träning! Benpass! PT-träff! Diplom! Rumpa! Häst! Frukost! 
Ja, nu äntligen händer det grejer!!!

Sedan jul har jag stått stilla i utvecklingen. Inte den mentala då utan den resultat-baserade utvecklingen. Ingen fortsatt viktnedgång, ingen muskeltillväxt och en backning i ork. Det ledde till en överträning som krävde sin vila och nu, efter nästan två veckors vila så har jag då kört ett plyo och ett benpass. STOR skillnad!!! 

Visst, jag har de sista åren inte tränat cardio på annat sätt än Zumba eller löpning så det bör ju inte va sprättlätt med HIIT i form av GRIT Plyo, men det är ju inte så att jag inte cardioat alls. Men i onsdags kändes benen ok, värre var det med halsen. Trodde det var en förkylning på G till och med. Jisses vad det sved i halsen... 

Igår skulle jag köra ett löppass som avkoppling under tiden trettonåringen var på musikskolan. Kl var 17 när jag signade in på HK. Det hade tydligen resten av Arvika också och allt var fullt. 
Att inte jag fattade det av köerna längs vägen... 

Löpbanden, crosstrainerna, gymmet och en återbudsplats på det enda passet som passade min tid. Jag lyckades tillslut få 7 min på crosstrainern och en reservplats på ABSolute, 30 min core/rygg. 

Det var lite av en besvikelse att inte löpningen blev av men glad för att jag fick plats någonstans iaf. Första gången jag var med på ABSoluten var den absolut första realesen som gjordes på HK. Då gillade jag den inte. Eller rättare sagt, då tyckte jag inte att det kändes nåt, eller som att det gav något eller som träning. Dessutom gick bytena så snabba att jag tyckte jag mest stod på knä och snurrade runt runt. Igår var det skillnad! De 6 minuterna av planka som låg ungefär i mitten: de kändes!!! Det gav nåt!!! Det var träning!!! 
Så, nu ska detta pass också såklart hittas utrymme till... 

Idag blev det rumpa!!! 
Lår, höft och rumpa!!! 
Känner redan en välbekant känsla bak i rump-området! Underbart!!!
Satte ihop ett eget pass idag, 30 min styrka som ett test om benen håller. 


Fast i rumpmaskinen!

3*12 benböj
3*10 utfall
3* 12 i en ut-benmaskin
3*12 i en in-benmaskin
3*12 i rumpmaskinen
3*10 lår/höft i rumpmaskinen
3*10 lår/höft i rumpmaskinen motsatt håll

Ja, om inte ni fattar vad det är hag gjort så... Tyvärr, jag vet inte mer än så... Jag tror däremot att de sista två övningarna jan ha sympatiserat med maskinövningarna... Jaja, det känns bra att veta att benen håller för träning iaf! Och att vikt lagts på även i denna maskin... 

Har haft lite kontakt med Maria nu och jag har bokat in en ny PT-träff. Pga uteblivna resultat så har vi bestämt att vi ska göra en periodisering, men pga hormonella trassel som lagt mig på en platå så ska jag kicka igång förbränningen ännu en gång. Dags att öka kcal-intaget... Kanske läge med frukost då igen!!! Det är ju drygt 7 månader sedan... Dessutom, som kostrådgivare, och med mig själv som förste kund, känner jag tydligt att min energi inför ett HIIT pass inte är tillräcklig. Jag blir fort trött. Ett extra intag av bra kh kan vara lösningen kvällen före ett sånt pass. Jag ska iaf testa. 

Ikväll är det fredag. Då brukar vi köra lite extra god mat. Ikväll blev det.... 
... HÄST!

Jag var otroligt skeptisk. Och tyckte det till en början kändes lite vulgärt och traumatiskt nästan. Men tyvärr alla hästvänner, jag måste säga att det var det godaste köttet jag ätit, näst efter kyckling. Men, två olika typer av kött gör att de hamnar på samma plats! 
Serverade med en de underbara brysselkålen och en god pepparsås! 


Det var gudomligt! 

Ungarna käkade hamburgare som luktade gam, men efter vår shopping i Karlstad igår där vi hittade ett antal mjölkproteinfria ostar till Erik så kunde lillkillen iaf få i sig ett bröd med ketchup och "cheddar-cheesy"! Nu hoppas jag bara att någon enstaka affär i Arvika också hittar det mjölkproteinfria sortimentet Astrid och aporna! Tummen upp! 

Nu ser jag fram emot nya utmaningar. Skruva upp ämnesomsättningen, prestationer på träningen, utveckla en verksamhet med föreläsningar och kostrådgivning direkt mot kund... 
I veckan kom de... Mina diplom...


Jag är KOSTRÅDGIVARE!!!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar